ms molly

MS Nordsol

MS Nordsol er sertifisert for 80 passasjerer. Hun er en velholdt, sjarmerende gammel dame på 77 fot, med meget stort akterdekk og salong. Hun ble bygd i Risør i 1917.

MS Nordsol er en krysser bygd ved Lindsøl båtbyggeri i Risør i 1917. I 1949 ble skuta ombygd i Vestnes på Nord-Møre. Hun seilte som rute-/lokalbåt på Mørekysten i 50 år. I 1979 ble hun kjøpt inn for chartertrafikk i Oslofjorden.

Hun er ombygd og tilpasset chartertrafikk, og har nå fine salonger, soldekk, lugarer og toaletter med vaskeservanter og dusj. Hun har spisekapasitet til 80 personer, for alle slags selskaper. Dessuten har hun et stort dekk forut, og et stort akterdekk med overtrekk der 60 personer kan spise samtidig. I tillegg kan 45 personer spise på fordekket.

MS Nordsol har førsteklasses, flislagte toaletter. Hun er dessuten utstyrt med komplett speakeranlegg, slik at man kan spille musikk eller snakke til alle ombord.

Aktuelt

 • Ny båt med semi-diesel, se og HØR video!

  Bla bla bla

   
 • Nye nettsider lansert

  Turer i Viksfjord +++ med innlagt strandhogg. Guiding, strandhogg, matservering. Se bilder

M/S Molly tilbyr

 • Fisketurer

  Havfiske med muligheter til å dra opp premiefisken! Se bilder i fra fisketurer

 • Charter og firmaturer

  Turer i Viksfjord +++ med innlagt strandhogg. Guiding, strandhogg, matservering. Se bilder

 • Sightseeing

  Båttur i Larviksområdet med strandhogg som ved Stavern fort Citadellet, Svenner fyr, Malmøya og Stavernsodden. For mer informasjon om guiding, se www.stavernguiden.no

 • Fyr safari

  Svenner, Stavernsodden, Tvistein. Går i land, omvisning med guiding, bestill gjene et herlig lunshmåltid… Kaffe i det blå. Se bilder

 • Moro med rib!

  Bestill en uforglemmelig heisan-hoppsan tur med ribben. Må prøves! Se bilder