ms molly

MS Molly

MS Molly er byggd i 1946/47 og sjøsatt i januar 1947. Hun er opprinnelig rigget slik at det var mulig å seile den, og utrustet for garn- og sildefiske.

Hun ble bygd om i 155, der maskinen ble byttet fra en 40 hk, ensylindret semidiesel til en 100 hk, tosylindret semidiesel. Hun gikk i fiske fram til 1977, og ble da solgt til Larvik som lystfartøy. I 1982 ble det igjen byttet motor, til en Scania dsi 11 fra 1967.

To år etter ombyggingen begynte seiling seiling med gjester. I 1985 ble hun resertifisert som passasjerfartøy. I årene etter har MS Molly gått som charterbåt/-ferje, hovedsaklig med hjemmehavn i Stavern.

I 2007 ble det for fjerde gang byttet motor, denne gang til en Scania dsi md 80 innkjøpt i Sverige. Dette hadde stått i et spesialfartøy for brubygging. Timetall da den ble satt inn i MS Molly var cirka 8000 timer. Høsten ov vinteren 2008/2009 ble deler av dekk og noen spant byttet.

Målebrev

Aktuelt

 • Ny båt med semi-diesel, se og HØR video!

  Bla bla bla

   
 • Nye nettsider lansert

  Turer i Viksfjord +++ med innlagt strandhogg. Guiding, strandhogg, matservering. Se bilder

M/S Molly tilbyr

 • Fisketurer

  Havfiske med muligheter til å dra opp premiefisken! Se bilder i fra fisketurer

 • Charter og firmaturer

  Turer i Viksfjord +++ med innlagt strandhogg. Guiding, strandhogg, matservering. Se bilder

 • Sightseeing

  Båttur i Larviksområdet med strandhogg som ved Stavern fort Citadellet, Svenner fyr, Malmøya og Stavernsodden. For mer informasjon om guiding, se www.stavernguiden.no

 • Fyr safari

  Svenner, Stavernsodden, Tvistein. Går i land, omvisning med guiding, bestill gjene et herlig lunshmåltid… Kaffe i det blå. Se bilder

 • Moro med rib!

  Bestill en uforglemmelig heisan-hoppsan tur med ribben. Må prøves! Se bilder